Vill du jobba hos oss?

Förskollärare/Förskolechef 100%
Vill du stimulera både barn och personal till utforskande, utveckling och nya upptäckter? Är du legitimerad förskollärare och redo för nya ansvarsuppgifter? Då vill vi ha dig i vårt team. Du kommer arbeta 70% i barngrupp och ansvara för utvecklingen av vår pedagogiska verksamhet och 30 % med administrativt ledningsansvar med bl a schemaläggning och bemanning. Älta är ett expansivt område och vi värnar om att bevara närheten, tryggheten och det lilla sammanhanget i en föränderlig omvärld. Vi är en Reggio Emilia inspirerad kristen förskola och ser gärna att du delar vår kristna värdegrund och ett nyfiket utforskande arbetssätt.

Välkommen med din ansökan till kontakt@forskolansolstralen.se eller ring 0739-85 10 02

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie på Förskolan Solstrålen? Skicka din cv till adressen ovan.